Úvod » Program > Buddhista i marketér - Jakub Horák

Předešlé akce

Březen 2018
PO ÚT ST ČT SO NE
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
             

Buddhista i marketér - Jakub Horák

26.03.2018 | 18:00 h

Jakub Horák, viditelný na sítích, ale také podílející se na uvtáření veřejného mínění jako publicista a spisovatel. Výrazný intelektuál, cestovatel, milovník a hodnotitel žen, novopečený tatínek.
Je také producent  a spisovatel.  Jeho novela Ostrov vyšla  ve spolupráci s nakladatelstvím Torst v digitální reedici. Stál za znovuzrozením hudebních skupin Vanessa a Bruno Ferrari. Ve volném čase hraje na bicí anebo trekuje po Himalájích.
Podílel se na propagaci prestižních značek  jako Absolut Vodka, Budweiser Budvar, ČMSS, Henkel, Masterfoods, Nivea, Nissan, Tchibo, ale, jak jsem již uvedla,  jeho konzultace vyhledávají často politici. Aktivně se zajímá o politiku, spolupracoval na kampaních pro ODS, Starostové a TOP09, i Amnesty International. Před osmi lety laškoval s Andrejem Babišem a mělo to zajímavé dohry - jak faktické, tak etické, přijďte i o nich bude řeč.

Jakub Horák má impozantně obrovské publikum na sociálních sítích, umí to s ním. "Jsem spisovatel, takže se nestydím být upřímný i v soukromých věcech. Stejně bych to napsal do povídek, tak proč to nepsat na Fb.  V těžké době by se chytří lidé měli vzájemně podporovat a dělat si z té hlouposti okolo legraci." říká k tomu. Nově příchozí to někdy šokuje, ale pak si zvyknou. Na Facebooku ho sleduje asi 11 000 lidí, občas se jim nelíbí kontroverzní poznámky, občas naopak vyvolá značný souhlas. Tytéž emoce, jen v jiné formě tradičně vzbuzují i jeho články v tištěných i nových médiích. 
Jakub je populární, zná reklamu, umí marketing, sám přistupuje k řešením věcí neotřele. Například své angažmá u Pirátů, za nějž dostal údajně 150 tisíc korun, zahájil tím, že se jel podívat na Piráty ven.Zamířil na Island a do Švédska, aby od zjistil, jak fungují pirátské strany v těchto zemích. Zjistil to a víme, jak to dopadlo. 
Následuje žertík z Facebooku: 

Na nedávnou otázku, zda si o sobě myslí, že je zajímavý, odpověděl v rozhovoru pro E15 následovně: 
" Já si myslím, že jsem. Ale já jsem buddhista, takže si nemyslím, že je to nějaká moje zásluha. To se tak prostě zrodilo. Díky tomu, že jsme byl narozený v nějakým prostředí, a díky tomu, jakýma cestama jsem šel." 
Já to podepisuji, přijďte se tedy seznámit s Jakubem Horákem.
Těším se na vás! Pavlína Wolfová